Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Святошинській райадміністрації у Києві обговорюють долю ринку "Шлях"

Субота, 13 липня 2013, 12:16

У Святошинській районній держадміністрації у Києві в суботу з ранку проходять громадські слухання з приводу ситуації навколо ринку-алеї "Шлях".

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на "5 канал", у суботу вранці біля Святошинської райдержадміністрації зібралося близько 100 працівників ринку-алеї, які прийшли на запрошення керівництва адміністрації.

На слуханнях вирішується питання існування ринку.

Місцева влада стверджує, що цей ринок не має жодних дозволів: він перебуває на магістралі – і у випадку узаконення такого ринку виникнуть проблеми з ремонтом магістралей.

Підприємці ринку, у свою чергу, стверджують, що проблеми з роботою почалися після зміни адміністрації ринку. За словами продавців, нове керівництво ринку почало підвищувати ціни, чинити на них тиск і вимагає піти.

З ранку атмосфера в райдержадміністрації спокійна, на відміну від вечірніх подій біля Святошинського райуправління міліції.

Як повідомлялося, біля Святошинського райуправління міліції у Києві ввечері 12 липня сталася масова бійка за участю правоохоронців і працівників ринку "Шлях", а також активістів "Свободи" і КУПР.

Протестувальники були обурені діями співробітника райуправління міліції, який ударив дівчину з КУПРа за те, що вона попросила його говорити українською мовою.

У результаті бійки постраждали 6 міліціонерів. Активісти заявляють про потерпілих з їхнього боку.

Протестувальники повалили паркан навколо будинку райуправління.

Близько опівночі учасники протесту розійшлися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...