Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура обіцяє швидко розслідувати вбивство міліціонера у Смілі

Субота, 13 липня 2013, 17:28

Кримінальне провадження за фактом можливих перевищень службових повноважень працівниками Смілянського міськвідділу УМВС у Черкаській області при затриманні чоловіка закрито.

Розслідується провадження за фактом убивства співробітника правоохоронних органів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Під час розслідування встановлено, що працівники міліції діяли відповідно до вимог чинного законодавства", - повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Таким чином, слідче управління прокуратури області зареєструвало й розслідує кримінальне провадження за ст. 348 КК України (убивство співробітника правоохоронних органів).

У прокуратурі запевнили, що це розслідування буде завершено у найкоротший термін.

Між тим, у Генеральній прокуратурі спростували, що співробітники міліції організували акцію проти дій органів прокуратури, які відкрили спершу кримінальне провадження за фактом можливого перевищення службових повноважень міліціонерами.

У наглядовому відомстві агентство запевнили, що співробітники міліції своєю акцією намагалися звернути увагу відповідних державних органів на їхню соціальну незахищеність і незахищеність під час виконання службових обов'язків.

У Генпрокуратурі також спростували інформацію про те, що нібито під час "міліцейської акції" було перекрито рух на одній із центральних автодоріг у м. Сміла.

Як повідомлялося, 12 липня співробітник Смілянського міськвідділу міліції УМВС у Черкаській області був смертельно поранений при затриманні підозрюваного в скоєнні крадіжки. Ще один міліціонер поранений. Нападник, утікши з місця злочину, покінчив життя самогубством.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...