Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС демонструє, що міліціонери не лише б’ють, а й умирають на роботі

Субота, 13 липня 2013, 14:28

У Черкаській області підозрюваний у крадіжці убив одного міліціонера і поранив іншого під час спроби затримати його.

Про це повідомила прес-служба МВС у суботу, а до редакції "Української правди" зателефонували і попросили звернути увагу на цю інформацію.

"До смілянської міліції, що у Черкаській області, звернувся місцевий житель із заявою про зникнення його брата. Правоохоронці негайно зареєстрували кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство). У рамках проведення досудового розслідування за цим фактом, міліціонери отримали інформацію про місцезнаходження чоловіка та негайно виїхали туди для з`ясування усіх обставин", - сказано в повідомленні.

Приїхавши до вказаного будинку, правоохоронці оглянули помешкання та не знайшли зниклого, піднялися на горище – і там побачили чоловіка, якого шукали.

"Той з невідомих причин накинувся на правоохоронців з ножем. Одразу наніс смертельне поранення оперуповноваженому карного розшуку, а його колегу поранив", - інформує МВС.

Після цього "зловмисник почав тікати", його переслідував поранений міліціонер.

"Люди, які бачили, що сталося, прийшли на допомогу правоохоронцям. Проте втікач, забігши у одне із домоволодінь, наніс собі смертельне поранення викруткою в груди", - заявляють у МВС.

Прес-служба уточнює, що "винуватець у смерті правоохоронця раніше підозрювався в злочинах проти власності, зокрема, йому було оголошено про підозру у скоєнні крадіжки".

На початку липня він був запрошений до міськвідділу міліції для дачі пояснень з цього приводу. Після розмови зі слідчим його відпустили додому, однак на запрошення з'явитися в міліцію для надання свідчень наступного дня він не прийшов, а також "не відповідав на дзвінки правоохоронців і навіть рідних".

"Через три дні брат підозрюваного прибув до правоохоронців із заявою про його зникнення. Пояснив, що той пішов з дому і до теперішнього часу про нього нічого невідомо", - описує події міліція.

Як відомо, останнім часом оприлюднювалося багато інформації про жорстокі, злочинні і непрофесійні дії працівників МВС.

Зокрема, у смт Врадіївка Миколаївської області у жорсткому зґвалтуванні і побитті молодої жінки звинувачуються двоє працівників райвідділку міліції. Після зґвалтування мешканці Врадіївки влаштували акції протесту та почали заявляти про інші злочини місцевих міліціонерів.

Також почала надходити інформація про жорстокі дії правоохоронців з інших регіонів.

У п’ятницю, 12 липня, райвідділок міліції у Києві штурмували після інформації про те, що міліціонер побив активістку на ринку за вимогу говорити українською.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування