У "Свободі" відхрестилися від яйця на піджаку Коморовського

Неділя, 14 липня 2013, 15:57

Активісти Луцької міськорганізації ВО "Свобода" не проводили і не планували проводити акцій, приурочених до заходів з нагоди 70-ї річниці Волинської трагедії.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" керівник Луцької міської організації партії "Свобода" Святослав Боруцький.

"Я, як голова луцької міської організації ВО "Свобода", заявляю про те, що наша організація ніяких акцій стосовно приїзду польського президента в місто Луцьк не проводила", - сказав Боруцький, коментуючи інформацію польських ЗМІ про те, що зловмисник, який забруднив президента Польщі Броніслава Коморовського, мав при собі рюкзак, на якому був напис "Свобода".

Керівник Луцької міськорганізації "Свободи" додав, що "є інформація, що ця людина - навіть не житель нашої області".

Боруцький зазначив, що він, як керівник міської організації, був присутній на заходах, присвячених 70-й річниці Волинської трагедії, також були присутні і народні депутати ВО "Свобода", але активістів партії на цих заходах не було.

Як повідомлялося, після богослужіння в пам'ять жертв Волинської трагедії в Луцьку глава польської держави підійшов поспілкуватися з віруючими, охорона Коморовського не заперечувала.

Серед тих, хто підійшов до президента, був 21-річний уродженець Запорізької області. Він підійшов до Комаровського і нібито розчавив у нього на плечі яйце. Цей громадянин затриманий, він проходить огляд на предмет наявності в крові алкоголю.

За інформацією польських ЗМІ, зловмисник мав при собі рюкзак, на якому був напис "Свобода". У волинській обласній міліції агентству повідомили, що не мають інформації про наявність такого рюкзака у затриманого.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...