Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати не збираються переривати канікули на позачергову сесію

Понеділок, 15 липня 2013, 10:02

Парламентська опозиція і більшість не домовилися про проведення позачергової сесії Верховної Ради.

Про це у понеділок пише "Комерсант-Україна".

Представники Партії регіонів відхилили пропозицію меншини провести позапланове засідання парламенту для прийняття законів, що стосуються інтеграції в ЄС.

Перший заступник глави парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов назвав привід для скликання позачергової сесії Верховної Ради.

"Наша фракція сама ініціює позачергову сесію, якщо виникне така потреба - ми зберемося, якщо необхідно буде в стислі терміни прийняти важливий закон - наприклад, про створення консорціуму з управління українською газотранспортною системою", - заявив він.

Депутат нагадав, що це питання обговорювалося на зустрічі прем'єра Миколи Азарова з російським колегою Дмитром Медведєвим, що відбулася в Сочі у п'ятницю.

"Будуть і інші зустрічі з цього питання на високому рівні", - сказав депутат, не ставши вдаватися в подробиці.

Як з'ясувало видання, представники опозиції на невизначений термін відклали збір підписів за проведення позачергового засідання Ради.

"Ми готові провести позачергову сесію до Дня незалежності (24 серпня). У "Удару" немає проблем зі збором підписів членів нашої фракції. "Батьківщина" і "Свобода" пообіцяли підтримати ідею, але до такої сесії поки не готова парламентська більшість", - заявила депутат Ірина Геращенко.

"Якщо Партія регіонів проявить чітку позицію за проведення позачергової сесії, підпису - не проблема!", - запевнив заступник глави "Батьківщина" Сергій Пашинський, підкресливши, що ця ініціатива про проведення позачергової сесії була спільним рішенням глав трьох опозиційних фракцій - Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування