Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У міліції кажуть, що "яєчного терориста" не затримували

Понеділок, 15 липня 2013, 12:20

У Волинському облуправління міліції стверджують, що не затримували і не арештовували молодика, який розбив яйце на плечі президента Польщі Броніслава Коморовського.

Про це заявила керівник центру зі зв'язків із громадськістю та ЗМІ Волинського облуправління міліції Оксана Блищик, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Його не затримували і не арештовували", - наголосила вона.

"Учора його завезли на обстеження, відкрили кримінальне провадження - зараз воно у провадженні Слідчого управління знаходиться - слідчі дії проводили в присутності адвоката, прокурора", - розповіла Блищик.

За її словами, хлопець покинув відділення міліції у день інциденту.

Також у міліції зазначили, що нападник не має жодного відношення до політичних партій.

Як відомо, 14 липня під час візиту Броніслава Коморовського до Луцька, 21-річний уродженець Запоріжжя забруднив костюм президента Польщі яйцем.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у Волинській обласній міліції, правоохоронці відразу затримала молодого чоловіка і проти нього було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство).

У прес-службі також повідомили, що хлопцю загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування