Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Народній партії" заявляють, що в ПР не збираються

Вівторок, 16 липня 2013, 18:53

"Народна партія" розпочинає процес оновлення своєї ідеології, а політвиконком обговорив перспективи її розвитку й має намір виключити депутатів-перебіжчиків.

Про це повідомив член політвиконкому "Народної партії", голова Житомирської обласної організації партії Микола Рудченко.

"Я скажу, що за великою політикою ми трохи розгубилися, деякі партійні організації призабули, що вони члени партії", - заявив він.

"Я переконаний, що сьогодні країні потрібна Народна партія", - додав Рудченко.

Крім того, він вважає, що на з'їзді партії, запланованому на осінь, буде ухвалено рішення щодо депутатів-перебіжчиків у місцевих радах.

"Я думаю, з'їзд прийме рішення (щодо депутатів місцевих рад, які перейшли до інших політичних сил)... Я думаю, що ті люди, які зрадили партію, мають написати заяви й піти", - сказав Рудченко.

Він також зазначив, що політвиконком обговорив і перспективи подальшого розвитку партії та її політичної діяльності.

За його словами, про входження "Народної партії", наприклад, до Партії регіонів, не йшлося. Водночас Рудченко зазначив, що "Народна партія" співпрацює з партією влади.

"Є різні варіанти, можуть і до нас приєднатися... Сьогодні ще зарано про це говорити, але ми налаштовані на те, що приєднуватимуться до нашої партії", - додав він.

На його думку, на з'їзді обговорюватиметься і питання про участь Народної партії в президентських виборах. "Однозначно. Ми не будемо осторонь таких подій і обов'язково підтримуватимемо одного з кандидатів. Я думаю, що партія не висуватиме свого кандидата", - сказав Рудченко.

Як відомо, на парламентських виборах у 2012 році кандидати від "Народної партії" балотувалися виключно в мажоритарних округах.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування