Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Попов на понеділок запросив опозицію. Вони йдуть до нього у п`ятницю

Четвер, 18 липня 2013, 12:35

Глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов пропонує опозиціонерам зустрітися у понеділок, 22 липня, для обговорення подальшої роботи Київської міськради.

Про це йдеться у відкритому листі Попова до лідерів фракцій політичних партій опозиції у Верховній Раді Віталія Кличка, Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока.

"Через зрив пленарного засідання сесії Київради 11 липня сотні тисяч столичних лікарів, вчителів, соціально незахищених киян позбавлені муніципальних надбавок, зупинено фінансування будівництва метрополітену, реконструкції Поштової площі, ремонту міських доріг та вирішення інших питань життєдіяльності міста", - зазначив він.

"Згідно із законодавством лише Київрада має повноваження ухвалювати рішення про внесення змін до бюджету та програми економічного та соціального розвитку Києва", - нагадав чиновник.

"Саме тому закликаю вас до відкритого й відвертого діалогу щодо проведення засідання сесії Київради, до порядку денного якого пропонується внести виключно нагальні соціально-важливі питання життєдіяльності міста. Запрошую вас до перемовин 22 липня", - закликав Попов.

У свою чергу прес-служба партії "Батьківщина" повідомляє, що депутати політсили мають намір зустрітися із Поповим у п’ятницю, 19 липня.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування