Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Попов подав до суду на "ударівця"-організатора Майдану

П'ятниця, 19 липня 2013, 13:58

Київська міськдержадміністрація подала позов до суду на нардепа від "УДАРу" Сергія Капліна через акцію на Майдані Незалежності.

Як повідомляє прес-служба "УДАРу" з посиланням на самого депутата, розгляд справи відбудеться у п'ятницю о 16:00 в Окружному адміністративному суді Києва.

"КМДА подала на мене в суд як на керівника громадських організацій "Рух простих людей" і "Народна антикорупційна армія". Від цих двох організацій ми подавали заявку на проведення підсумкової акції - мітингу-протесту Врадіївської ходи на Майдані Незалежності", - розповів депутат.

"Мене викликали до суду по телефону. Предмет позову я не знаю. Очевидно, через встановлення наметів та проведення нічної акції на Майдані Незалежності", - припустив Каплін.

Депутат наголосив, що він отримав дозвіл на проведення акції.

"Але ми подавали заявку на проведення безстрокової акції на Майдані Незалежності. І тепер, очевидно, щоби заборонити подальше проведення акції, суд ухвалить рішення про її припинення", - відзначив Каплін.

Як повідомлялося, в ніч на п'ятницю "Беркут" розігнав акцію Врадіївської ходи на Майдані Незалежності.

Кількох активістів затримали. У п'ятницю Шевченківський райсуд Києва оштрафував сім з дев’яти активістів, проти яких було порушено справи через акцію на Майдані Незалежності в четвер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування