Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Врадіївці будуть блокувати міліцію, доки не арештують міліціонера з "алібі"

Вівторок, 2 липня 2013, 14:17

Мешканці Врадіївки планують блокувати місцевий райвідділок міліції, доки не буде арештований один із ґвалтівників дівчини старший лейтенант Євген Дрижак

Про це повідомляє депутат Андрій Парубій на своїй сторінці у Facebook.

"Після того, як голова ОДА Миколаївщини Круглов втік з Врадіївки, я звернувся до прокурора Миколаївської області, який знаходиться у Врадіївці, з вимогою негайного арешту Дрижака, другого міліціонера-учасника зґвалтування", - написав він.

"Прокурор повідомив, що Дрижак перебуває під наглядом прокуратури", - повідомляє Парубій.

"Я заявив, що поки Дрижак не буде заарештований, люди й надалі блокуватимуть райвідділ міліції. Громада Врадіївки підтримала це рішення одноголосно", - заявляє депутат.

Крім того, Парубій повідомляє, що разом із Аркадієм Корнацьким проводить "власне розслідування, поки прокуратура і міліція бездіють".

"Шукаємо людей, які могли б підтвердити, що насправді того вечора Дрижак не був на чергуванні у відділі міліції, як стверджує прокуратура. Про результати буду повідомляти", - пише він.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко

Поліщук та Рябіненко затримані, а у Дрижака виявилося алібі: він на момент злочину чергував у райвідділі, про що нібито є відеодокази.

Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва.

Дрижак є хрещеником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

Голова МВС Віталій Захарченко уже відсторонив від посад начальника УМВС у Миколаївській області Валентина Парсенюка та керівника Врадіївського райвідділу міліції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування