Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У прокуратури є докази провини "врадіївського ґвалтівників" - прокурор

Понеділок, 22 липня 2013, 12:07

Прокуратура Миколаївської області має у розпорядженні незаперечні докази провини трьох підозрюваних по "врадіївській справі".

Про це сказав прокурор Миколаївської області Андрій Курись на прес-конференції в понеділок у Миколаєві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Зараз у справі згвалтування у Врадіївці є неспростовні докази причетності всіх трьох обвинувачених до злочину", - сказав він.

Разом з тим, прокурор не уточнив, які саме факти це доводять.

Говорячи про перекваліфікацію "врадіївського справи", Курись зазначив, що це питання буде вирішуватися після отримання всіх матеріалів справи.

Як відомо, 27 червня в лікарню Врадіївки (Миколаївська область) потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку жорстоко згвалтували і побили. Гвалтівниками виявилися два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Люди вийшли на акцію протесту проти свавілля міліції та пройшли маршем з Врадіївки (Миколаївської області) в Київ.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки (Миколаївська область) потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Люди вийшли на акцію протесту проти свавілля міліції і пройшли пішою ходою із Врадіївки (Миколаївської області) до Києва.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування