Донецький "Олімпійський" віддасть більше 3 мільйонів за телефон і телебачення

Понеділок, 22 липня 2013, 21:09

Комунальне підприємство "Регіональний спорткомплекс "Олімпійський" (Донецьк) уклав угоду з приватним підприємством "Аустер-Дон" на роботи з реконструкції стадіону вартістю 3,26 мільйонів гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Гроші з держбюджету виділено на прокладку каналів телефонного зв’язку довжиною 240 м та облаштування системи кабельного телебачення.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", що пояснили "пізнім фінансуванням" робіт з держбюджету. Тоді як їх потрібно було виконати ще до 10 липня, оскільки саме тоді на донецькому стадіоні розпочався Чемпіонат світу - 2013 з легкої атлетики серед юнаків.

Загалом на реконструкцію "Олімпійського" проведено тендери на загальну суму 105,66 мільйонів гривень. Всі підряди за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника" постійно отримувало приватне підприємство "Аустер-Дон", яке розробляло кошторис реконструкції.

Компанія належить депутату Макіївської міськради від Партії регіонів Світлані Тексторісовій тп її чоловіку Івану Тексторісову, підприємцю з Чехії, який з 90-х років веде бізнес в Донецьку на ринку газового обладнання (ТОВ "Мактеплобуд").

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування