Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через Путіна і Кирила на вихідних знову перекриють центр Києва

Вівторок, 23 липня 2013, 17:04

До дня святкування Хрещення Русі 26-28 липня в Києві будуть діяти обмеження в русі автомобільного транспорту.

Про це повідомляє прес-служба ДАІ.

Причиною для обмежень слугує проведення запланованих широкомасштабних заходів, внаслідок чого буде перекрито центр столиці для руху транспортних засобів.

Як повідомляє управління зі зв'язків з громадськістю столичної міліції, тимчасове обмеження руху транспорту вводиться з 7.00 до 21.00.

Так, вул. Хрещатик буде перекрито від вул. Богдана Хмельницького до вул. Інститутської в суботу з 10.00 до 22.00, а в неділю - з 8.00 до 22.00.

Також у суботу буде тимчасово обмежено рух вул. Трьохсвятительською від Європейської до Михайлівської площ. Цього дня тимчасово закриють проїзд вул. Лаврською від пл. Слави до вул. Цитадельної і вул. Грушевського від вул. Шовковичної до Кріпосного провулка.

У ДАІ також звертають увагу на можливі зміни в обмеженні руху, про що буде сповіщено додатково.

"У зв'язку з такими обмеженнями Державтоінспекція звертається до водіїв з розумінням поставитися до тимчасових труднощів і завчасно планувати маршрут свого пересування містом у ці дні", - йдеться в повідомленні.

ДАІ також пропонує учасникам заходів, які прибудуть на автобусах, скористатися паркувальними майданчиками біля станцій метро, втім, не уточнює, якими саме.

Як відомо, біля більшості станцій київського метро відсутні паркувальні майданчики, так само, як і "перехоплюючі паркінги", які київська влада грозилася побудувати до Євро-2012.

На святкування 1025-річчя Хрещення Русі до Києва, зокрема, приїдуть презиент Росії Володимир Путін і голова РПЦ Кирил.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування