Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через брак грошей на Сумщині втретє перенесли вибори

Вівторок, 23 липня 2013, 13:40

Позачергові вибори до Сумської обласної ради втретє відкладені на невизначений термін.

Таке рішення було прийняте Сумською обласною виборчою комісією, повідомляє сайт Сумської облради.

Начальник Головного фінуправління Сумської облдержадміністрації Євген Южаков наголосив, що коштів в обласній казні для фінансування передвиборчої кампанії немає.

Він заявив, що  перший раз від виборчої комісії надійшла пропозиція про виділення 1 мільйонів 800 тисяч гривень на такі цілі, кінцева сума склала 3 мільйонів 200 тисяч гривень.

 

У відомстві наголошується, що постанова № 25 від 22 липня 2013 року буде надіслана ЦВК, голові Сумської облдержадміністрації, голові Сумської обласної ради та директору Департаменту фінансів облдержадміністрації.

Раніше повторні вибори до Сумської обласної ради призначалися двічі: 14 квітня та 16 липня, але жодного разу не відбулися через відсутність коштів в обласній казні на ці цілі.

Обидва рази обласна виборча комісія признавала проміжні вибори такими, що не відбулися.

Необхідність у проведенні проміжних виборів виникла в двох виборчих округах області – № 14 (м. Конотоп і Конотопський район) і № 40 (Ковпаковський район м. Суми), оскільки депутат облради від округу № 14 Анатолій Вербовик влітку 2012 року загинув в автокатастрофі, а депутат від округу № 40 Володимир Шульга став депутатом ВР.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування