Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Матеріали врадіївської справи можна легко фальсифікувати – адвокати

Вівторок, 23 липня 2013, 20:55

Матеріали досудового слідства у справі про зґвалтування у Врадіївці досі не прошиті, не пронумеровані й не зібрані у томи, оскільки різні документи і матеріали кримінальної справи знаходяться у різних слідчих.

Про це заявили адвокати Євген Стельмах та Руслан Радецький, які представляють інтереси потерпілої внаслідок зґвалтування та жорсткого побиття жительки Врадіївки Миколаївської області Ірини Крашкової, повідомили у адвокатському об’єднанні Intel-Pravis.

На думку представників потерпілої, цими обставинами можуть скористатися ті, хто захоче сфальсифікувати справу чи окремі її матеріали.

Водночас прокурор Миколаївської області Андрій Курись заявив, що не допустить зловживання із ознайомленням з матеріалами досудового слідства.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки (Миколаївська область) потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Люди вийшли на акцію протесту проти свавілля міліції і пройшли пішою ходою із Врадіївки до Києва.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування