Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов: Більшість проігнорувала позачергову сесію

Середа, 24 липня 2013, 08:35

Усі три фракції опозиції підтвердили свою готовність зібратися і підписувати відповідні підписні листи, тим часом провладна партія проігнорувала цю ініціативу.

Про це в інтерв’ю "5 каналу" повідомив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, передаэ УНІАН.

"Для нас принципово важливим є підписання асоціації, і європейська інтеграція нашої країни, але для виконання нашого плану треба прийняти відповідні закони, звільнити політичних в’язнів, в першу чергу звільнити Тимошенко", - сказав він.

"І ми заявили, ще під час сесійних засідань, що готові продовжити на будь-який час для того, щоб прийняти ті закони, на яких наполягає європейська спільнота. Ми зробили таку заяву, але не отримали підтримки", - повідомив Турчинов.

"Після цього ми внесли пропозицію щодо проведення позачергової сесії і всі три фракції підтвердили свою готовність збиратися і підписувати відповідні підписні листи", - зазначив він.

Він додав, що позачергова не має бути PR акцією.

"Нам необхідна більшість голосів, але пройшов час і не була підтверджена  готовність  влади і фракції ПР, зокрема, голосувати ті закони, на яких наполягає ЄС. Тому, поки не буде більшості голосів, збирати парламент в будь який час немає сенсу", - заявив Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування