У МВС кажуть, що не пускали потяги на акцію 18 травня через бомби

Четвер, 25 липня 2013, 11:47

В Міністерстві внутрішніх справ заявляють, що близько десяти потягів не змогли доїхати в Київ на акцію опозицію через мінування.

Про це йдеться у відповіді відомства на запит народних депутатів від "УДАРу", написала на своїй сторінці у Facebook Ірина Геращенко.

"... І якщо у випадку зі Снісарчук і Соделем наша доблесна міліція проявляла "нерішучість", тому спокійно, з лінивими матюками спостерігала , як титушки метелять журналістів, то у випадку з громадянами , що їхали на акцію, міліція була вельми рішуча", - написала Геращенко.

 

"Отже, масова зупинка потягів пов'язана з рішучими діями міліції проти мінерів", - розповіла депутат.

Згідно з відповіддю МВС, 17 травня до міліції надійшло декілька повідомлень про мінування вокзалів та перевезення пасажирами вибухівки.

 

Саме цим міліціянти пояснюють зупинку потягів у напрямку на Київ напередодні акції опозиції в столиці.

"Дякуємо міліції, що врятували країну від череди вибухів. А щодо заяв активістів про зупинки маршруток, заборону виїздів з обласних центрів автобусів, то ці факти.... не підтвердилися", - написала Геращенко.

"До міліції, що зупиняла ці маршрутки ( і про що ми повідомили міністра з викладенням конкретних фактів) ніхто на протиправні дії міліції не звертався", - сказала вона.

"А то б, звичайно, міліція захистила від міліції всіх ображених на міліцію. В мене (думаю, не лише в мене) виникає питання - чи не задорого обходиться країні така міліція", - підсумувала вона.

Як відомо, напередодні акції опозиції в Києві, більше 15 пасажирських поїздів, які з різних регіонів України їхали до Києва, були зупинені.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...