"Врадіївським гвалтівникам" шиють зловживання і фальсифікацію

П'ятниця, 26 липня 2013, 17:58

Проти міліціонерів Врадіївського райвідділу Миколаївської області, підозрюваних у побитті та зґвалтуванні місцевої жительки, відкриті ще два кримінальні провадження.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Миколаївської області, передають "Українські новини".

Дмитру Поліщуку та Євгену Дрижаку, крім підозри в зґвалтуванні та побитті Ірини Крашкової, інкримінують низку посадових злочинів: ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ст.366 (службове підроблення).

У ході розслідування кримінального провадження за підозрою їх у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтування і розбійному нападі на молоду жінку до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені нові відомості.

За словами заступника прокурора області Дмитра Єфименка, в діях підозрюваних у даному кримінальному провадженні працівників міліції Дрижака і Поліщука виявлено ряд посадових злочинів, скоєних останнім під час служби в органах внутрішніх справ.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки (Миколаївська область) потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Люди вийшли на акцію протесту проти свавілля міліції і пройшли пішою ходою із Врадіївки (Миколаївської області) до Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування