Міліція каже, що затримала нападника на фотокора і проводить розслідування

Субота, 27 липня 2013, 19:26

Нападника на фотокореспондента Максима Перепелицю затримано і доставлено до Шевченківського райуправління міліції.

Як повідомляє в суботу прес-служба київської міліції, за фактом нападу проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу "Умисне легке тілесне ушкодження".

"Вчора близько 20-ї години за адресою вул. Хрещатик, 18 сталася ДТП за участю двох автівок. Поряд знаходився фотокор одного з інтернет-видань", - йдеться у повідомленні.

"Коли він почав знімати деталі пригоди на фото та відео, з однієї з машин-учасниць ДТП вийшов громадянин і наказав припинити зйомку. Оскільки фотокор продовжував знімати, між чоловіками виникла сварка, і фотокор отримав удар рукою в обличчя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського райуправління, нападника затримано і доставлено до рай управління", - повідомили в київській міліції.

Раніше сайт радіостанції "Голос Столиці" повідомив, що на Перепелицю напали на очах співробітника МВС.

"Група людей з машини-учасниці аварії, за словами свідків, винуватиці події, на очах у співробітника МВС і колег-журналістів напали на фотокореспондента, однак правоохоронець відмовився реагувати на звернення журналістів і допоміг втекти нападнику", - йшлося в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...