Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мати "врадіївського гвалтівника" намагалася відкупити сина

Понеділок, 29 липня 2013, 08:48

До близьких жертви "врадіївський ґвалтівників" Ірини Крашковой приходила мати таксиста Сергія Рябіненко і пропонувала гроші, аби той не сів у в'язницю.

Про це в понеділок пише газета "Вести" з посиланням на Крашкову.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи приходили до неї родичі Дрижака і Поліщука і просили про щось, жінка відповіла, що була тільки мама Рябіненко, який не ґвалтував, але бив.

"Зустрічалася в лікарні з моїми близькими і пропонувала їм гроші. Казала, що готова продати все, що у неї є, аби син у в'язницю не сів. Але мої родичі відмовилися", - розповіла вона.

За її словами, з самими насильниками Дрижаком і Поліщуком вона раніше не спілкувалася, тільки лише віталася з Поліщуком.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки (Миколаївська область) потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Люди вийшли на акцію протесту проти свавілля міліції і пройшли пішою ходою із Врадіївки (Миколаївської області) до Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...