"Свободівець": Міліціонери Врадіївки за 3 роки зґвалтували і вбили 5 жінок

Середа, 3 липня 2013, 11:28

У "Свободі" заявляють про те, що міліція у Врадіївці вже не вперше ґвалтує та вбиває жінок, і вимагає змінити кримінальну статтю ґвалтівникам Ірини Крашкової.

"Свобода" вимагає звіту генпрокурора по подіям у Врадіївці Миколаївської області", - сказав депутат Едуард Леонов із трибуни парламенту.

"І ми вимагаємо порушити кримінальну справу не за важкі тілесні ушкодження, а за замах на вбивство – бо жінок там вбивали і вбивають", - заявив він.

За словами "свободівця", у Врадіївці панує "атмосфера терору, атмосфера страху".

"Протягом 3-х останніх років райвідділ міліції зґвалтував і вбив 5 жінок. Було катовано 5 чоловіків з примусом визнати себе винними у цих зґвалтуваннях і вбивствах. Троє з них повісилися, один помер вдома від тортур", - заявив Леонов.

"Сьогодні вночі міліція почала обдзвонювати людей і залякувати для того, щоб люди не виходили з протестами", - повідомив також він, коментуючи справу про зґвалтування та побиття 29-річної Крашкової за участю міліціонерів.

За словами Леонова, "людей уже не залякаєш – вони вже залякані настільки, що ця пружина вже розгинається і вже не буде жодних шансів у цієї влади утриматися".

"Народ не дасть себе більше ґвалтувати. Постання вже почалося", - переконаний він.

"Те, що відбувається в Голованівському районі в Новосілках, де міліціонери грабують людей. Те, що відбувається в Петриківцях Дніпропетровської області, де людей рейдорським методом захоплюють під прикриттям спецпідрозділів", - перерахував Леонов.

Він закликав депутатів викликати генпрокурора Віктора Пшонку зі звітом.

"І повинні піти у відставку всі керівники областей, де відбувається цей бєспрєдел. І "Свобода" буде домагатися цього до останнього", - запевнив Леонов.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування