Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УДАР вимагає відставки скандального Табачника

Середа, 31 липня 2013, 11:35

Партія "УДАР" вимагає відставки міністра освіти Дмитра Табачника, наголошуючи, що результатом його діяльності на посаді є не тільки зростання корупції в системі освіти, а й її руйнування в цілому.

Про це йдеться в заяві партії.

"У системі освіти України за два місяці сталося сім корупційних скандалів. А міністр стверджує, що хабарництва під час вступу не існує. Заява Табачника може свідчити лише про дві речі: або він не контролює ситуацію в системі освіти, або - стоїть на вершині корупційної піраміди", - йдеться в заяві.

"Якщо пригадати численні скандали – в тому числі й із "золотими" підручниками – та реакцію на них Табачника, то очевидним стає другий висновок", - зазначають в партії.

В "УДАРі" наголошують, головний освітянин не просто не здатний реформувати галузь освіти, а цілеспрямовано руйнує її.

"Сьогодні достатньо лише поспілкуватися зі студентами чи абітурієнтами, щоб зрозуміти – ситуація в системі освіти стрімко погіршується. Зокрема, й зі зростанням хабарництва в освіті", - йдеться в заяві партії.

"Міністр не бажає бачити проблем та до останнього захищатиме саме існуючу систему", - наголосили в "УДАРі".

Як відомо, "регіонала"-ректора Петра Мельника звинувачують у хабарництві: його затримали під час отримання грошей за вступ до вишу абітурієнтів - 40 та 80 тисяч гривень.

Крім того, під час обшуку у кабінеті вилучили ще 30 тисяч доларів. Чи були і ці кошти хабарем - встановлюють слідчі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...