Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Активісти "Дорожнього контролю" блокують пости ДАІ по Україні

Неділя, 11 серпня 2013, 14:28

Активісти громадського руху "Дорожній контроль" у неділю і понеділок блокують пости ДАІ по всій країні, в рамках операції "Банкрут".

Про це повідомляють "Новости Донбасса" з посиланням на блог користувача pauluskp.

"Мета цілодобового чергування - не давати гайцям брати хабарі, а це для ОПГ МВС прямі збитки. На Донеччині громадськими активістами заблоковані пости в Мангуші, Волновасі, Ясинуватій, Селидовому, Слов'янську та інші. Активісти стежать за тим, щоб даішники не зупиняли машини без причини, контролюють кожен випадок зупинки і надають водіям юридичну допомогу", - пише автор.

"Автомобілі ДК біля постів можуть бути з прапорами, так що під'їжджайте до них і беріть участь в чергуванні - хоча б на деякий час", - закликає блогер.

Операція "Банкрут" проводиться на підтримку активіста "Дорожнього контролю" Олега Богданова.

У листопаді 2012 року Богданову спалили його автомобіль. 21 липня цього року Богданов був побитий невідомими. За інформацією міліції, медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом кісток носа і щелепи.

27 липня близько 50 активістів "Дорожнього контролю" пікетували Ворошилівський райвідділ міліції Донецька через побиття Богданова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування