На фабриці Порошенка змінили керівництво

Понеділок, 12 серпня 2013, 20:38

Наглядова рада "Київської кондитерської фабрики "Рошен" звільнила з посади гендиректора Євгена Полтавцева, призначивши на цю посаду Олександра Меланича.

Згідно з повідомленням компанії в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, Меланич призначений гендиректором фабрики строком на 5 років.

Раніше він був членом дирекції фабрики і займав посаду головного інженера "Київської кондитерської фабрики "Рошен", повідомляє УНІАН.

Крім того, наглядова рада компанії ухвалила рішення про призначення членом дирекції підприємства терміном на 1 рік Миколи Павленка, який працював до цього головним механіком фабрики.

Як відомо, 29 липня голова Росспоживнагляду Геннадій Онищенко заявив, що Росія ввела заборону на постачання до Росії продукції компанії Roshen через виявлення в ній бензапирена, що має канцерогенні властивості.

31 липня Росспоживнагляд поінформував Федеральну митну службу Росії про заборону поставок на територію Російської Федерації продукції чотирьох фабрик Roshen.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування