В садочок дружини голови "Демальянсу" прийшла перевірка шукати зомбі

Вівторок, 13 серпня 2013, 15:18

У дитячому саду, що належить дружині голови Демальянсу Василя Гацька, проводиться  перевірка.

Про це у своєму блозі повідомила Наталія Соколенко.

.

"Приводом стало те, що якийсь громадянин Вартів Іван Борисович написав заяву до міністерства освіти, а ті вже передали в прокуратуру, що в цьому садочку вирощують "зомбі для Демократичного Альянсу", - пише Соколенко.

Гацько з дружиною Мариною
Гацько з дружиною Мариною



"Причина перевірка інша – приватний дитсадок "Пан ПУх" належить Марині Гацько – дружині голови політичної партії "Демократичний Альянс" Василя Гацька. Демократичний Альянс – це така специфічна партія – народжена з громадської організації, а не з грошей олігархів. Справді незалежні, справді чесні, до того ж розумні і сміливі. Згадайте, хоча б їхні весняні протести під резиденцією Януковчича у Межигір'ї. Василя Гацька тоді запротирили за грати на 5 діб", - пише Соколенко.

Разом з тим прокуратура Голосіївського району м.Києва спростовує інформацію щодо проведення перевірки безпосередньо прокуратурою у приватному садочку "Пан Пух".

"Органи прокуратури не мають жодного відношення до проведення перевірки у вказаному дошкільному закладі. Більш того, за законом прокуратура не уповноважена втручатися у роботу приватних суб’єктів господарювання, якщо їх діяльність не суперечить чинному законодавству", - сказано в повідомленні прокуратури.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...