Адвокат врадїївського міліціонера каже, що зґвалтування не було

Середа, 14 серпня 2013, 09:44

Адвокат врадіївського міліціонера Євгена Дрижака Володимир Клименко заявляє, що дві з трьох експертиз підтвердили, що Ірину Крашкову не ґвалтували.

За його словами, в двох із трьох досліджень біологічних змивів немає чоловічого ДНК, а отже не можна говорити про зґвалтування, передає ТСН.

Третій аналіз направляли в Одесу через півтора тижні після зґвалтування – 8 липня. Він виявив сліди чоловічого ДНК, але кому воно належить експертам з’ясувати не вдалось.

Адвокат також стверджує, що міліціонери Євген Дрижак та Дмитро Поліщук не брали участі й у побитті жінки, передає ТСН.

Під нігтями у Крашкової експерти не знайшли жодних біологічних слідів ані Дрижака, ні Поліщука. Так само, запевняє юрист, не знайшли слідів Дрижака в машині, у якій Крашкову вивезли за місто.

"З нігтів Крашкової були зняті проби, які встановили, що під нігтями знаходиться тільки генетичний матеріал Рябіненка. Дрижака і Поліщука там немає", - запевнив адвокат.

Водночас миколаївська прокуратура матеріали справи поки не коментує, йдеться у сюжеті ТСН. Ніч.

А от захисник Крашкової упевнений, що заява адвоката підозрюваного не відповідає дійсності:

"Це однозначно неправда. Прокуратура заявляла, що існують матеріали, які доводять вину Дрижака і Поліщука, раз. По-друге, є пояснення Рябіненка і пояснення потерпілої, які сходяться. Адвокат Дрижака виступає як захисник, і він шукає будь-які підстави, щоб виправдати свого клієнта", - сказав він.

Як повідомлялося, 26 червня на Миколаївщині зґвалтували і жорстоко побили молоду жінку. Троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну мешканку смт Врадіївка Ірину Крашкову, яка поверталася з дискотеки, і вивезли її у лісосмугу біля села Сирове.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та капітан Євген Дрижак. У побитті також нібито брав участь місцевий таксист Сергій Рябиненко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування