Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уряд виділив майже 13 мільйонів санаторію, де загинула дитина

Середа, 14 серпня 2013, 18:21

Кабінет Міністрів виділив Міністерству охорони здоров'я більш ніж 12,8 мільйонів гривень на ремонт санаторія "Юність" у Семеїзі, у якому через обвалення балкона загинула дитина.

Про це сказано в розпорядженні Кабміну № 564-р від 19 червня, пишуть "Українські новини".

Зокрема, гроші виділено на проведення першочергових заходів, пов'язаних із запобіганням надзвичайним ситуаціям у будівлі корпусу №6 санаторію "Юність".

Відповідно до документа, Міністерству фінансів доручено здійснити витрати за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

МОЗ повинне подати звіт про використання виділених коштів до 1 грудня 2013 року Міністерству економічного розвитку й торгівлі, Мінфіну, Міністерству регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства й Державній казначейській службі.

Крім того, розпорядженням № 515-р від 19 червня Кабмін виділив МОЗ 100 тисяч гривень для надання допомоги родині загиблої дитини.

Як відомо, 30 травня у санаторії "Юність" в Криму з аварійного балкона впали четверо дітей.

Одна з них загинула, ще одна зазнала ушкоджень. Потім батьки дівчинки заявили, що доплачували гроші за безкоштовну путівку.

Пізніше у ході проведення слідчих дій за фактом надзвичайної ситуації в санаторії прийнято рішення про затримання заступника головного лікаря та інженера з охорони праці санаторію.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...