Каськів назвав брехнею заяви Москаля і показав дипломи

Четвер, 15 серпня 2013, 10:56

Голова Держагентства з інвестицій Владислав Каськів називає брехнею інформацію депутат Геннадія Москаля про відсутність в нього вищої освіти.

Про це йдеться у коментарі Каськіва, поширеному на сайті Держагенції.

"Поширена інформація – суцільна брехня і перекручування фактів. Вважаю нижче своєї гідності спростовувати інформацію, яка є простим замовленням", - заявив Каськів.

"У цій ситуації мене лише дивують поважні ЗМІ, які не дотримуючись стандартів журналістської етики перед розміщенням матеріалів, не звертаються за коментарями, чим сприяють поширенню недостовірної інформації", - обурився він.

"Не бачу змісту втягуватись у політичні інтриги, бо саме це є метою цих публікацій. Роль їх автора тут зрозуміла. Інформація про освіту є у моїй біографії, яка розміщена на офіційному сайті Держінвестпроекту", - також зазначив він.

 
 

Як відомо, раніше Москаль заявив, що Каськів не має вищої освіти.

"Те, що в 1992-1997 роках Каськів навчався на філологічному факультеті Національного педагогічного університету ім. Драгоманова, а з 1998 року був аспірантом кафедри історії, Національний педагогічний університет ім. Драгоманова не підтверджує", - заявляв депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування