Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Податківці розблокували роботу львівської газети

Четвер, 15 серпня 2013, 11:25

Усі підприємства, які забезпечують підготовку та випуск у світ газети "Експрес" у четвер відновили повноцінну роботу.

Про це повідомляє ресурс "Експрес онлайн".

Як відомо, газета "Експрес" у вівторок заявила про те, що повноцінна робота шести підприємств, що забезпечують підготовку, випуск та розповсюдження видання, заблокована, бо вони позбавлені можливості реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних.

"Міністерство доходів зняло обмеження на своєму центральному сайті, які були встановлені  цього понеділка - без будь-яких підстав та пояснень", - йдеться у повідомленні.

Головний редактор газети "Експрес" Ігор Починок заявив, що, незважаючи на припинення тиску на видання, газета домагатиметься правової оцінки дій посадових осіб Міністерства доходів.  

"Ми припускаємо, що проти газети з метою політичного тиску був застосований інструмент, який зазвичай використовують супроти підприємців як елемент оригінальної корупційної схеми: підприємцям навмисне створюють проблеми, щоб за хабар їх усунути", - зазначив він.

"За ці дні ми отримали десятки повідомлень, які підтверджують цю думку. Це спонукає нас більш ретельно вивчити цю проблему і довести справу до конкретного результату", - сказав керівник газети.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування