У "Батьківщині" пропонують роботу засудженому "сумському графітчику"

П'ятниця, 16 серпня 2013, 13:09

Член партії "Батьківщина" Сергій Пашинський готовий взяти на роботу Володимира Никоненка, відомого суспільству, як автор трафарету "з простреленим Януковичем".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії.

"Цей хлопець через політичні переслідування режиму незаконно позбавлений волі. Я готовий взяти його на роботу і офіційно про це заявляю", - йдеться у заяві Пашинського.

За такий трафарет засудили хлопців
За такий трафарет засудили хлопців

"Звертаюся до відповідних структур, які можуть вирішити подальшу долю Володимира Никоненка та звільнити хлопця, який відбуває незаконне та замовне покарання у Конотопській трудовій колонії", - заявив він.

Народний депутат повідомив, що дізнався із засобів масової інформації про те, що Никоненко звертається до людей з проханням взяти його на роботу, бо працевлаштування дозволить йому вже в серпні вийти на волю.

Пашинський просить вважати свою заяву "офіційною пропозицією про працевлаштування".

"Режим оголосив "полювання на відьом" та намагається викоренити як клас усіх інакомислячих, тому завдання суспільства чинити супротив та об‘єднуватися з тими, хто не боїться демонструвати своє незадоволення антинародною політикою влади", - заявляє він.

Народний депутат також зазначив, що "чекає звернень офіційних представників Никоненка, щоб якомога скоріше звільнити політв‘язня та справжнього патріота країни".

Як відомо, 14 січня Зарічний суд Сум засудив громадських активістів за малюнок "Януковича" з червоною цяткою на лобі.

В березні Апеляційний суд Cумської області не змінив вирок у справі "сумських графітчиків".

В знак солідарності подібні малюнки з'явилися в Києві, Одесі, Сумах, Севастополі, Львові, Миколаєві, а також в Броварах Київської області та Кривому Розі .

Також пройшли акції солідарності в Сумах , Харкові , Рівному. Також акція солідарності пройшла в Києві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування