ЗМІ: Мельник виїхав через Білорусь з чужим паспортом

П'ятниця, 16 серпня 2013, 13:40

Оголошений у всеукраїнський і міжнародний розшук екс-ректор Податкової академії і колишній нардеп 56-річний Петро Мельник виїхав до Білорусі.

Про це повідомляє Gazeta.ua, яка наводить довідку щодо перетину кордону.

Скани Gazeta.ua
Скани Gazeta.ua
 

В повідомленні не зазначається, ким саме видана ця довідка.

Згідно з документом, Мельник перетнув Державний кордон уночі 9 серпня. З України виїжджав з паспортом свого брата, до Білорусі заїжджав під власним.

О 03:15 9 серпня до українського автомобільного пропускного пункту "Городище" під'їхав ВАЗ — 2105. За кермом був власник Петро Гриневич. Екс-ректор був на пасажирському сидінні. До лінії контролю проїхали "зеленим" коридором.

Чоловіки отримали контрольний талон і за 3 хвилини пройшли митний контроль. О 3:20 були вже на лінії паспортного. Там Петро Гриневич показав свій паспорт, Петро Мельник — паспорт брата. В українських прикордонників не виникло сумнівів у дійсності документів.

О 3:25 ВАЗ з Петром Гриневичем і Петром Мельником виїхав з контрольно-пропускного пункту "Городище" в напрямку Республіки Білорусь.

О 5.06 приїхали до білоруського пропускного пункту "Верхній Теребежів". Надали необхідні для в'їзду документи інспекторам Пінського прикордонного загону. Обоє — вже власні паспорти. На той момент Петро Мельник ще не був оголошений у розшук.

Як відомо, колишній ректор Податкової академії Мельник утік із-під домашнього арешту, позбувшись електронного браслета.

27 липня міліція затримала Мельника за підозрою в отриманні 120 тис. гривень хабара.

Раніше його оголосили у міждержавний розшук.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News