Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада прикривається вчителями, щоб "реанімувати" Київраду - опозиція

П'ятниця, 16 серпня 2013, 13:55

Влада прагне продовжити грабунок залишків майна та землі в столиці і тому намагається штучно продовжити діяльність нелегітимній Київській міській раді.

Про це йдеться у спільній заяві партій ВО "Батьківщина", "УДАР" Віталія Кличка та "Свободи".

"На 19 серпня влада скликає так звану позачергову сесію Київради. Це відбувається на тлі звинувачень на адресу опозиції в начебто блокуванні соціальних виплат", - йдеться в заяві.

"Це відверта брехня, за допомогою якої режим Януковича і його ставленик у столиці Попов намагається перекласти свою відповідальність за провали в соціально-економічній сфері", - заявили в опозиції.

Згідно з заявою, навіть за офіційною інформацією чиновників КМДА, невиконання столичного бюджету за підсумками 2013 року сягне 2 мільярдів гривень.

"... режим цинічно прикривається вчителями і лікарями, щоб продовжити діяльність нелегітимної Київради. Таку тактику використовували окупанти, виставляючи поперед себе цивільне населення", - йдеться в заяві.

Опозиція закликала киян прийти 19 серпня до Київради, щоб висловити свій протест "проти узурпації влади в столиці".

"Вимагаємо якнайшвидшого призначення виборів у столиці. Президент Янукович має дати вказівку своїй більшості у Верховній Раді припинити саботаж і негайно призначити вибори як міського голови, так і міської ради Києва", - підсумували в заяві.

Як відомо, раніше повідомлялось, що профспілки столиці готові вивести киян на акції протесту в разі, якщо робота Київради не буде розблокована.

Раніше у прес-службі партії "Батьківщина" заявили, що Попов організовує збори медичних працівників міста Києва, щоб запевнити медиків, що ті не отримують належні їм кошти через дії опозиції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування