Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знову просить закрити проти неї справу

П'ятниця, 16 серпня 2013, 15:33

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко просить Київський райсуд Харкова розглянути клопотання про закриття кримінальної справи щодо ЄЕСУ за її відсутності на засіданні суду.

Про це сказано в повідомленні прес-служби партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".

"Ця справа має бути негайно закрита й не підлягає подальшому розгляду. А тому я вимагаю від суду під час моєї відсутності розглянути мої клопотання про закриття цієї тотально сфальсифікованої справи", - написала Тимошенко в заяві.

Відповідну заяву було написано нею на ім'я головуючого судді Костянтина Садовського.

"Незаконне поновлення цієї справи є грубим порушенням параграфу 4 протоколу №7 до Європейської конвенції з прав людини, а також ст. 61 Конституції України щодо сталості судових рішень", - підкреслила Тимошенко.

У судовому процесі у справі про діяльність корпорації "Єдині енергетичні системи України" оголошено перерву до 15.00 6 вересня, передає Інтерфакс-Україна.

У постанові суду також зазначається, що клопотання Тимошенко про закриття справи буде "обов'язково розглянуте на відповідній стадії процесу" у присутності підсудної.

Як повідомлялося, захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко виключає її участь у засіданнях суду за обвинуваченням Тимошенко в зловживанні на посаді керівника ЄЕСУ.

Київський райсуд Харкова переніс розгляд кримінальної справи за обвинуваченням Тимошенко в зловживанні на посаді керівника ЄЕСУ на 16 серпня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування