Арештом активістів влада хоче залякати громадян – УДАР

Субота, 17 серпня 2013, 12:02

Арешт на 5 діб громадських активістів Єгора Соболєва та Ігоря Луценка є актом залякування і демонстрації сили владою з метою придушити будь-які вияви громадянської позиції людей.

Про це йдеться в заяві партії "УДАР", розміщеній на її сайті.

"Сьогодні про свою позицію щодо нелегітимності Київради заявили громадські активісти і отримали арешт на 5 діб. За такою логікою завтра можна пересаджати більшу частину громадян країни", - зазначив заступник голови партії "УДАР" Віталій Ковальчук.

"Сьогодні влада готова на все, щоб провести 19 серпня сесію нелегітимної Київради. Затримувати активістів, перекладати відповідальність за невиконання столичного бюджету на опозицію, розповсюджувати проти неї бруд і чинити провокації", - підкреслив він.

У партії переконані, що "своїми цинічними діями і нехтуванням усіх законів влада Януковича викликає несприйняття і протест українців ".

"Єгора Соболєва і Ігора Луценка треба негайно звільнити. А в Києві повинні відбутися вибори мера та депутатів Київради, які і ухвалюватимуть усі легітимні рішення в столиці на користь територіальної громади", - йдеться в заяві партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...