Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі осквернили меморіальну дошку Качинському

Субота, 17 серпня 2013, 14:59

В Одесі осквернили меморіальну дошку трагічно загиблому екс-президенту Польщі Леху Качинському.

Про це повідомляє місцеве видання "Рупор Одеси".

 

У той же час, як повідомила "Інтерфакс-Україна" начальник департаменту інформації та зв'язків з громадськістю Одеської міськради Наталія Мальцева, комунальники до кінця дня очистять зіпсовану вандалами меморіальну дошку Качинському.

За її словами, невідомі вандали забруднили дошку аерозольною фарбою. Зараз пам'ятною дошкою займаються співробітники ЖКС "Портофранківський".

"Нам відомо про подію. Зараз комунальні служби вживають усіх заходів, щоб максимально оперативно відновити меморіальну дошку", - сказала Мальцева.

Меморіальна дошка була встановлена ​​у квітні 2010 року, коли за ініціативою екс-мера Одеси Едуарда Гурвіца вулиця Польська була перейменована на вулицю Леха Качинського.

Як відомо, вранці 10 квітня 2010 року літак, в якому летів Качинський з дружиною Марією, розбився на території Росії.

Разом з президентом летіла делегація, що складається з політичних, військових, громадських і релігійних діячів Польщі. На борту літака знаходилися 89 пасажирів і 7 членів екіпажу.

Читайте також стенограму переговорів у кабіні Ту-154 Качинського і стенограму переговорів російських диспетчерів, які приймали його літак

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування