Нардепа УДАРу побили в Київраді. Вказівки роздають "регіонали"

Понеділок, 19 серпня 2013, 10:50

Народного депутата від УДАРу Романа Чернегу в приміщенні Київради побив "Беркут".

Про це повідомляє його соратниця Ірина Геращенко у своєму Facebook.

"Розірвали сорочку, на руках – гематоми і синці. Його тягли, аби викинути з Київради", - зазначає вона.

Роман Чернега, побитий у Київраді. Фото з Facebook Геращенко
Роман Чернега, побитий у Київраді. Фото з Facebook Геращенко

"Кажуть, що всередині приміщення багато крові: "Беркут" бив депутатів і ногами. Ярослав Гінка, якому теж дісталося, але сорочка ціла, жартує, що це тому, що він у вишиванці, іі просто так не розірвеш", - додає Геращенко.

Нардеп Чернега
Нардеп Чернега

"Все це безчинство "правоохоронців" – репетиція 2015 року", - переконана опозиціонерка.

Водночас, депутат від "Свободи" Юрій Сиротюк заявляє, що "міліціянти, керовані депутатами-"регіоналами", б’ють усіх, на кого ті вказують".

"На разі я перебуваю в одному з коридорів Київради – тут дуже багато представників міліції, бійців спецпідрозділу "Беркут" та народних депутатів від Партії регіонів. Лише в одному з коридорів перебуває більше 100 осіб, які не допускають опозиціонерів у приміщення", - цитує його прес-служба "Свободи".

"На жодну законну вимогу до міліціянтів представитися, пояснити свої дії та пропустити мене до приміщення так звані "правоохоронці" не реагують. Вони попросту слухняно виконують незаконні вказівки нардепів-"регіоналів" щодо недопуску у приміщення представників опозиції – застосовують грубу фізичну силу до всіх на кого вкажуть "регіонали". Фактично зараз я є заручником", - розповів Сиротюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування