Політолог: Піар-активність Арбузова й Вілкула не важлива для Януковича

П'ятниця, 2 серпня 2013, 12:08

Політолог Володимир Фесенко вважає, що розгорнута піар-кампанія віце-прем'єрами Сергієм Арбузовим і Олександром Вілкулом не допоможе їм "вирішити кар'єрне завдання".

Про це він написав у своєму Facebook.

"Останнім часом у ЗМІ заговорили про конкуренцію Арбузова й Вілкула, які готуються змінити Азарова. На мій погляд, поки з такими висновками квапитися не варто", - вважає він.

"Що стосується конкуренції "принців", то в цьому випадку ми спостерігаємо зацикленість наших політиків на піарі і їх наївні очікування, що інформаційна активність допоможе вирішити кар'єрне завдання", - додав Фесенко.

"Особливо наївний Вілкул, який стає піар-наркоманом. У Вілкула немає шансів у найближчій перспективі стати прем'єром, навіть якщо він заполонить усі ЗМІ своїми піар-матеріалами", - впевнений політолог.

На його думку, президенту Віктору Януковичу байдужа ця інформаційна активність, а у своєму виборі він буде керуватися іншими мотивами.

"І один із цих факторів, і це друге й може бути найголовніше - він не буде віддавати посаду прем'єра ставленику одного з конкуруючих олігархів", - впевнений Фесенко.

"Із цієї причини, якщо різко не погіршиться економічна ситуація, на посаді прем'єра може залишитися Азаров. Але якщо різко погіршиться економічна ситуація, то це вдарить і по Арбузову, оскільки саме його команда відповідає за економічну політику", - додав політолог.

Вілкула вважають людиною бізнесмена Рината Ахметова. Арбузова – людиною "сім'ї". Тим часом, раніше "Українська правда" публікувала розслідування, що доводить близький зв'язок Ахметова й "сім'ї" .

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування