ДАІ просить водіїв 1-го вересня їздити з увімкненими фарами

Вівторок, 20 серпня 2013, 15:48

Державтоінспекція просить водіїв бути уважними на дорогах у День знань і пропонує 1 вересня пересуватися з включеним ближнім світлом фар.

Про це повідомив заступник начальника департаменту ДАІ Володимир Резніков на брифінгу в Києві у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

Він сказав, що напередодні і на початку нового навчального року Державтоінспекція вводить загальнодержавні профілактичні заходи "Увага! Діти на дорозі!".

Такі заходи проводяться з 29 серпня по 20 вересня для того, щоб не допустити ДТП за участю дітей, а також навчити школярів правилам поведінки на дорозі.

"Звертаюся до водіїв: я хотів би попросити їх бути максимально уважними та обережними, знизити швидкість, коли будуть проїжджати біля шкіл ... Також прошу водіїв, в порядку винятку, давайте в цей день будемо їздити з увімкненими фарами", - сказав Рєзніков, звертаючись до водіям.

При цьому він додав: "Ми повинні не допустити ДТП за участю дітей".

Крім того, за словами заступника начальника ДАІ, Державтоінспекція проводить обстеження біля кожного навчального закладу на предмет наявності дорожніх знаків, розмітки, а також належного стану дорожнього покриття.

Як відомо, за сім місяців цього року на дорогах України сталося 2102 ДТП за участю дітей, в яких загинула 141 дитина та травмовано 2276 неповнолітніх.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News