В МЗС закликали міліцію пояснити Паніну, в якій країні він знаходиться

Четвер, 22 серпня 2013, 17:02

У Міністерстві закордонних справ вважають, що оцінку образливим висловлюванням російського актора Олексія Паніна повинні дати правоохоронні органи.

Про це сказав у четвер директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс, пише "Інтерфакс-Україна".

"Ми вважаємо, що правоохоронні органи повинні дати належну оцінку і вжити необхідних заходів не тільки за фактом вчиненого Паніним ДТП, але і його абсолютно абсурдним і позбавленим здорового глузду висловлюванням (з приводу того, що він не в Україні, а в Криму)", - сказав він.

"Якщо він не знає, в яку державу він приїхав на гастролі, правоохоронні органи України досить доступно і переконливо можуть йому це пояснити", - додав представник МЗС.

За його словами, те, що дозволяють собі "представники дружнього нам російського народу" на території України, "не вкладається ні в які цивілізовані рамки".

Як відомо, правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень українцеві російським актором Олексієм Паніним.

Також обурення України викликали образливі заяви Паніна на адресу кримськотатарського народу і України.

Зокрема, актор заявив, що вважає правильними дії Сталіна, який депортував татар з Криму. Також він заявив, що не вважає Крим частиною України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування