Російський консул про хамство актора Паніна: "Це ляпас Росії"

Четвер, 22 серпня 2013, 19:55

Генеральний консул Росії в Криму В'ячеслав Святличний вважає вчинок Олексія Паніна в Криму хамським і не гідним російського актора.

Про це генконсул сказав газеті "Сегодня", коментуючи ДТП в Алушті за участю Паніна, після якої російський актор грубо розмовляв із водієм-татарином і побив його.

"Для мене, як і для будь-якої нормальної людини, хамство неприйнятне. І воно не має ні статусу, ні національності", - заявив Святличний.

"Якщо актор Панін справді вдарив хлопця, та ще й образив його національність, цинічно коментуючи свій потворний вчинок, то я розглядаю це як ляпас Росії", - сказав він.

"Це стосується моральної оцінки того, що сталося. А що стосується закону, то правоохоронні органи, якщо вбачають у події ознаки карного злодіяння, має право притягнути винного до адміністративної чи навіть кримінальної відповідальності", - додав генконсул РФ у Криму.

Як відомо, скандал розгорівся після того, як Панін прокоментував ДТП із його участю, яка сталася в Алушті.

За словами свідків, "Фіат 500", у якому на пасажирському сидінні сидів актор, а за кермом була його знайома, скотився вниз і вдарився у "Шевроле", який був позаду.

Але сам актор стверджує, що водій "Шевроле" в'їхав у їхній задній бампер. А потім, як сам говорив Панін, водій-татарин намагався "випендритися" і заробити на них грошей. У відповідь актор ледь не придушив його, а якби поруч був камінь, дав би ним йому по голові.

Після цього Панін заявив "Сегодня", що водія "не добив Сталін у '44 році".

За даним фактом міліція Криму почала кримінальне провадження за статтею 125 - заподіяння легких тілесних ушкоджень.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування