Кличко з байкерами рушив до Європи

Субота, 24 серпня 2013, 12:51

Більше 20 байкерів на чолі з лідером партії "УДАР" Віталієм Кличком з нагоди Дня незалежності вирушили в мотопробіг з Києва до Вільнюса.

Як передає "Інтерфакс-Україна", мотопробіг стартував у київському екстрім-парку в суботу, в ньому беруть участь байкери зі Львова, Києва та Житомира.

За словами Кличка, сам він має намір проїхати з учасниками акції "Україна - це Європа" до Житомира, де до колони приєднаються нові учасники.

За його словами, байкери проїдуть через Словаччину, Угорщину, Польщу і через 10 днів планують фінішувати у Вільнюсі (Литва).

Кличко привітав усіх присутніх на старті мотопробігу з Днем незалежності. Він висловив надію, що в нинішньому році Україна підпише Угоду про асоціацію з ЄС.

"Сьогодні День незалежності, так званий день свободи. А байкери - люди вільні. І ми сьогодні вирішили з хлопцями (у нас і в партії багато хлопців, які їздять на мотоциклах) зробити мотопробіг людей вільних. Сядемо на байки і покажемо, що рухаємося до Європи", - сказав він журналістам перед стартом мотопробігу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування