Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал": приймемо усе для євроінтеграції, крім закону про сексменшини

Четвер, 29 серпня 2013, 11:05

Усі закони щодо євроінтеграції Верховна Рада ухвалить на початку третьої сесії одноголосно, за винятком закону про протидію дискримінації сексуальних меншин.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Георгій Смітюх в ефірі "5 каналу" у середу ввечері, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Верховна Рада починає роботу з вівторка (3 вересня) – евроінтеграційні законопроекти будуть стояти в першу чергу", - сказав він.

"Я думаю, за підтримки більшості в залі будуть ухвалені більшість законів за винятком одного – найскандальнішого. Щодо цього закону в нашій фракції була дискусія, і ми категорично ставили питання, адже ми є православною країною, ми не згодні з нашими європейськими колегами щодо цього законопроекту", - заявив "регіонал".

"У нас було визначено, яким шляхом іти, щоб не було звинувачень – це віддали на вільне ухвалення рішення. Не фракційне, де ми всі повинні голосувати, а вільне – хто хоче підтримати, той підтримує. Я особисто цей закон за жодних умов підтримувати не буду", - заявив Смітюх.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування