Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович каже, що "провладні сили" у парламенті не б'ються

П'ятниця, 30 серпня 2013, 12:35

Президент Віктор Янукович вважає, що провладні більшість в парламенті не застосовує фізичної сили.

Про це він заявив в інтерв'ю українським каналам.

"Провладна політична сила готова працювати конструктивно з конструктивно налаштованою опозицією. Засоби, які є в нас в парламенті - застосування фізичної сили і т.д. - вони ж лунають і застосовують не з боку провладної політичної сили...", - сказав Янукович.

Коли ж журналіст Андрій Куликов спробував заперечити, Янукович сказав: "Це дискусія не під камери".

"Мірятися силами в парламенті - це нікому не йде на користь. Це не потрібно сьогодні українському народу. Те, що ми втратили дуже багато часу і не прийняли дуже багато законів - це заслуга, як кажуть в лапках, всього парламенту", - сказав він.

Янукович додав, що під час його зустрічей з представниками всього парламенту, тільки "деякі не хочуть, щоб їх публічно показували".

За словами Януковича, система влади побудована таким чином, що мотивація президента, мотивація влади - щоб було в країні краще.

"А для опозиції - чим гірше, тим краще ", - сказав він.

"Розумні люди - а їх у нас більшість - розуміють, хто працює на державу, а хто працює на популізм, хто грає в політику, а хто реально живе життям людей. Люди все це бачать, тому політика влади, безумовно, змушує владу завжди бути у формі, працювати ефективно ... Але ми теж не святі - ми теж робимо помилки ", - зазначив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування