У Катеринчук відібрали право на власність торговою маркою ТВі

Вівторок, 10 вересня 2013, 17:50

Рішенням зборів учасників компанії, якій належать права на торгову марку ТВі, Наталію Катеринчук (екс-директора ТВі) було виведено зі складу учасників товариства.

Інформацію, анонсовану колишнім прес-секретарем ТВі Ланою Самохваловою у Facebook, підтвердив учасник ТОВ "Інфо24", народний депутат Микола Княжицький, пише "Телекритика".

З його слів, на зборах були присутні він особисто, Артем Шевченко і представник Віталія Портникова за дорученням.

"Відбулося виведення Катеринчук зі складу учасників через те, що вона продала свою частку мені", - повідомив Княжицький.

 
 

Раніше Микола Княжицький, Наталя Катеринчук, Артем Шевченко і Віталій Портников володіли по 25% кожен у ТОВ "Інфо24".

Відтепер Княжицький, з його слів, володіє 50%. Раніше Наталя Катеринчук заперечувала продаж своєї частки та будь-які домовленості з цього приводу.

"Колись мені своїми частками поступилися і Шевченко, і Портников, і Катеринчук. Але я не захотів купувати частки Шевченка і Портникова. Я купив частку Катеринчук - вона сама захотіла мені її продати й отримала гроші. Ця угода була підписана в присутності багатьох свідків. Заяви про недійсність підпису - це брехня", - заявив Княжицький і надав скан начебто угоди.

 

Водночас сама Катеринчук заявляє, що договір, "начебто укладений між Катеринчук Наталією Йосипівною та Княжицьким Миколою Леонідовичем є підробленим".

 

У порядку денному зборів були також питання про звільнення директора "Інфо24" на підставі його заяви (цю посаду обіймав Віталій Портников) і призначення нового директора, затвердження нового статуту товариства, а також про погашення кредиторської заборгованості ТОВ "Інфо24" перед концерном "Медіа управління" в розмірі 2 мільйони 11 тисяч 484 гривень.

Про це стало відомо з повідомлення про скликання зборів, надісланого Княжицьким Катеринчук та оприлюдненого Ланою Самохваловою.

Княжицький підтвердив, що розглядалися також інші питання відповідно до порядку денного, але повідомляти про ухвалені рішення відмовився, оскільки це приватна компанія.

Артем Шевченко сказав, що не може нічого повідомити про рішення зборів учасників товариства.

У понеділок було опубліковано лист звільнених журналістів телеканалу ТВі.

У цьому листі Яценюка звинуватили в тому, що він допустив участь у рейдерському захопленні телеканалу депутатів від "Батьківщини".

Натомість Яценюк заперечив участь депутатів фракції у рейдерському захопленні телеканалу ТВі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування