До приїзду Януковича у Луцьку порозвішували вітання йому

Четвер, 12 вересня 2013, 10:57

Напередодні приїзду до Луцька президента Віктора Януковича у місті на шляху, яким, імовірно, рухатиметься його кортеж, розмістили біл-борди з вітанням Януковичу.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Зокрема, на вулиці Ківерцівській розмістили біл-борд з привітаннями від заводу "Мотор", а на проїжджу частину нанесли нову розмітку. 

До приїзду Януковича у Луцьку порозвішували вітання йому
До приїзду Януковича у Луцьку порозвішували вітання йому

За словами працівників "Мотору", на підприємстві якось особливо до візиту Гаранта не готуються. Вони припускають, що на заводі Янукович відвідає цехи № 1 і № 6.

Фото volynpost.com
Фото volynpost.com

В інших мікрорайонах Луцька, зокрема на перехресті вулиць Яровиці і Набережній, а також поблизу площі Грушевського розмістили біл-борди із текстом: "Волинський край вітає Президента України Віктора Януковича" і "Волиняни щиро вітають Президента України Віктора Януковича".

Волинський край вітає президента Януковича

Окрім цього, неабияк посилили роботу правоохоронців, поставивши по міліціонеру "ледь не під кожним деревом", повідомляє сайт "Під прицілом".

"Найбільший ажіотаж спостергається біля обласної клінічної лікарні, де з учора асфальт та тротуари вимивали мильним розчином, а з ялин знімали пожовтілі гілки. Разом з тим, вже з самісінького ранку тут дислокувалось усе обласне управління внутрішніх справ та міськвідділ", - йдеться у повідомленні.

У Луцьку посилили роботу правоохоронців заради Януковича. Фото Під прицілом
У Луцьку посилили роботу правоохоронців заради Януковича. Фото "Під прицілом"

"Частина правоохоронців продовжують нишпорити по закутках, перевіряючи, чи все безпечно до приїзду Януковича, решта ж просто чекають команди, кучкуючись на перекурах у дворі лікарні", - додає ресурс.

Як очікується, Янукович приїде на Волинь 12 вересня. У Луцьку він має відвідати завод "Мотор" та Волинську обласну клінічну лікарню.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...