Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко привітала Януковича із народженням нового лідера

П'ятниця, 13 вересня 2013, 17:58

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко привітала президента Віктора Януковича із Днем Політичного Бабака.

По це вона написала у відкритому листі до Януковича, який є у розпорядженні "Української правди".

"Учора в Україні був День Політичного Бабака. Увесь політикум України в останні тижні чекав цього Дня, щоб зрозуміти: витягне Віктор Федорович свого непокірного депутата Ігоря Маркова із Верховної Ради чи ні", - зазначає вона.

"Учора стало зрозумілим: Віктор Федорович Ігоря Маркова із парламенту витягнув… Грубо та вкрай антиконституційно. Тепер є можливість зробити цілий ряд прогнозів", - уточнює вона.

Тимошенко пише, що "Янукович та європейські цінності такі самі непоєднувальні речі, як дві несумісні між собою групи крові".

"Усі так звані європейські закони, які зараз з таким напруженням приймаються, на жаль, нічого не змінять у житті українців та будуть носити виключно фасадний характер. Нічого в Україні відносно європейських цінностей не зміниться і після підписання Угоди про асоціацію, бо Віктор Федорович буде продовжувати будувати первіснообщинний лад, не зважаючи на угоду", - зазначає вона.

"Якщо ми хочемо приживити в Україні європейські цінності, а не просто підписати ритуальні документи, в 2015 році треба міняти первісного вождя", - вважає екс-прем'єр.

Тимошенко також пише, що "парламенту в Україні вже не було до 12 вересня, тепер його не буде ще більше".

Вона вважає, що "членам політичної команди Партії регіонів 12 вересня прищепили смертельний вірус страху".

"Тепер усі вони будуть боятися свого лідера більше, ніж опозицію, і, як наслідок, не будуть з повною віддачею працювати на перемогу Януковича в 2015 році ні на Сході, ні на Заході. З цього моменту кожен з них почне таємно шукати собі місце в інших політичних групах", - заявила Тимошенко.

Екс-прем'єр вважає, що "Марков зробить життя Партії регіонів чесним, прозорим та зрозумілим для суспільства".

"Тепер уся їх тіньова корупція та політична ницість більше не будуть таємницею для України та світу. У правлячій партії з моменту наруги над своїм соратником розпочнуться достатньо інтенсивні процеси розпаду. Ігор Марков- це початок кінця партії Януковича", - пише Тимошенко.

Вона вважає, що "12 вересня на Сході та Півдні України народився новий молодий, енергійний, харизматичний, ідеологічний лідер проросійськи налаштованих громадян України, який гарантовано буде балотуватися в президенти, а це вже початок кінця самого Януковича".

Вищий адміністративний суд 12 вересня зобов'язав Центральну виборчу комісію скасувати реєстрацію Маркова як депутата Верховної Ради. Суд визнав доведеним факт фальсифікації результатів голосування на парламентських виборах на окрузі №133 в Одесі.

Адвокати Маркова планують оскаржити в Європейському суді з прав людини (ЄСПЛ) рішення Вищого адмінсуду про позбавлення мандата депутата.

Марков вважає, що його депутатські повноваження можуть бути відновлені шляхом оскарження в ЄСПЛ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування