Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський дипломат привітав Миколаїв із заснуванням: "Місто зробила Росія"

Субота, 14 вересня 2013, 17:36

На урочистій сесії Миколаївської міськради Генконсул РФ в Одесі Юрій Антонов заявив, що Миколаїв заснувала і зробила Росія.

Про це консул заявив  під час привітання з днем міста Миколаєва, повідомляють "Новости-N".

"Від імені Російської Федерації я хочу особливо привітати вас, тому що Миколаїв був заснований 224 року тому Росією, Росія зробила це місто, знайшла для нього місце і почала його будівництво. Завдяки зусиллям Росії він виріс у значний центр економіки, мореплавання, суднобудування на Чорному морі", - зазначив Антонов.

"Як і жителі Миколаєва, ми в Росії впевнені, що Миколаїв - це місто майбутнього", - додав дипломат.

Також Антонов підкреслив , що Миколаїв в ходить "в наші консульські округу, тому це також і зона наших інтересів, наша земля" і побажав місту процвітання.

Присутні на урочистій сесії міськради зустріли слова Генконсула бурхливими оплесками.

Тим часом у місті скасовано урочисті заходи в центрі Миколаєва, присвячені 224-й річниці заснування міста – через складні погодні умови.

Так, у центрі міста мала відбутися низка святкових заходів, серед яких виставковий містечко на Радянській, танцювальний батл у Каштановому сквері, концертна програма за участю духових оркестрів, парад карапузів, парад наречених та інші.

Однак у міськвиконкомі повідомили, що через дощ всі вуличні дійства на Радянській скасовано: через безперервну зливу у Миколаєві деякі центральні вулиці підтопило.

Повністю затопило жваве міське перехрестя - проспект Леніна - вул. Садова, частково підтоплено проспект Леніна. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: