Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" заявляє, що влада б’є по Власенку руками його екс-дружини

Вівторок, 17 вересня 2013, 13:44

У "Батьківщині" заявляють, що влада реалізувала ще одну провокацію проти захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка, "навішавши" на нього чергову порцію неіснуючих боргів.

"Сьогодні ми дізналися, що днями кишеньковий суд без попередження адвокатів Власенка сфабрикував чергове протиправне рішення проти Сергія в рамках судової справи про розлучення з Наталею Окунською", - заявляє партія.

"Суд першої інстанції ухвалив рішення про виплату Окунській половини вартості арештованого раніше будинку. При цьому розмір призначеної компенсації становить 7 млн грн, що удвічі перевищує суму, встановлену офіційною експертизою", - зазначається в заяві.

"Мета цієї провокації очевидна – на підставі сфабрикованого рішення заборонити Сергію Власенку виїзд за кордон, щоб позбавити Юлію Тимошенко головного голосу захисту за межами України", - переконані у "Батьківщині".

У партії вважають, що влада використовує колишню дружину Власенка.

"Ми не засуджуємо Окунську, бо вона є лише інструментом для реалізації брудного плану проти свого колишнього чоловіка. Не маючи інших важелів тиску на захисника Тимошенко, влада не гребує використанням заборонених прийомів – приватного життя та жінки, – а тому готова знайти будь-яку зачіпку", - заявили у "Батьківщині".

Опозиція звертає увагу світової громадськості на "цинічне антиконституційне порушення права на захист в Україні та моральні тортури над політв'язнем Юлією Тимошенко" і просить міжнародні правозахисні структури відреагувати на це свавілля.

"Про яку євроінтеграцію може йтися, якщо замість виконання рекомендацій ЄС, зокрема, щодо усунення вибіркового правосуддя, влада використовує будь-які  аморальні інструменти, щоб не допустити звільнення лідера  опозиції?", - обурені у партії Тимошенко.

"Очевидно, влада у такий своєрідний спосіб готується до Вільнюського саміту і замість того, щоб виконувати вимоги Євросоюзу, робить все з точністю до навпаки - створює додаткові  перешкоди для євроінтеграції", - зазначається в заяві.

Рішення суду стягнути з Власенка гроші
Рішення суду стягнути з Власенка гроші

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...