СБУшник пояснив, що залишив без ока іноземця, бо той його грабував

Вівторок, 17 вересня 2013, 21:30

Працівник Служби безпеки України каже, що вистрілив в іноземця, бо той його намагався пограбувати.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Кримського регіону.

Згідно з інформацією відомства, сутичка сталася вночі 11 вересня на привокзальній у Сімферополі. Тоді працівник СБУ, що перебував у відпустці, вистрілив у раніше судимого за крадіжки іноземця.

Постраждалий потрапив у реанімацію. Відомо, що він втратив праве око.

"За словами підозрюваного, він збирався сісти на потяг, але три невідомі особи, серед яких був і потерпілий, намагалися його пограбувати. Для свого захисту він застосував зброю", - заявили у прокуратурі, додавши, що і підозрюваний, і потерпілий були нетверезі.

Відомості по вказане кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

12 вересня Сімферопольською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері було оголошено про підозру співробітника СБУ.

"Враховуючи той факт, що у нього двоє неповнолітніх дітей, суд вирішив залишити працівника СБУ під заставою", - зазначили у відомстві.

Обставини конфлікту ще встановлюються.

Як відомо, раніше повідомлялося, що співробітники лінійного відділу міліції на станції Сімферополь затримали жителя Сумської області, який прострілив око жителю Азербайджану.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування