У Нікополі "Регіони" піаряться на бюджетних шкільних формах

Четвер, 19 вересня 2013, 11:36

У Нікополі шкільну форму, пошиту за бюджетні гроші для першокласників і дітей пільгових категорій, видавали "за підтримки Партії регіонів".

Про це в четвер пише нікопольський портал "Лица".

"У Нікополі з ініціативи міського глави Руслана Токаря за підтримки міської організації Партії регіонів реалізовується міська програма "Шкільна форма для першокласників", - зазначає видання.

У Нікополі Регіони піаряться на бюджетних шкільних формах
У Нікополі "Регіони" піаряться на бюджетних шкільних формах

"На кошти, виділені з бюджету, був закуплений і пошитий 1421 комплект, що складається з піджака, штанів (для хлопчиків) або спідниці (для дівчаток)", - уточнюють "Лица".

"Нова форма з логотипом міста виготовлена ​​з натуральних матеріалів і відповідає всім необхідним медичним і гігієнічним вимогам", - повідомляла прес-служба мера Нікополя Руслана Токаря на його особистому сайті ruslantokar.dp.ua.

Мер Нікополя похизувався, що купив форму школярам
Мер Нікополя похизувався, що купив форму школярам

Сайт Дніпропетровської облорганізації Партії регіонів також оприлюднив інформацію про те, що нікопольські регіонали видають майбутнім першокласникам шкільну форму.

"З ініціативи міського глави Руслана Токаря та за підтримки фракції Партії регіонів у міськраді в Нікополі стартував унікальний для України проект щодо забезпечення першокласників шкільною формою", - зазначив депутат міськради від Партії регіонів Сергій Тихенко.

Партія регіонів піариться за держкошт
Партія регіонів піариться за держкошт

Правда, кількість комплектів шкільної форми регіонали "округлили" до 1450 одиниць.

У той же час, згідно з офіційними даними "Вісника державних закупівель", 30 серпня 2013 року відділ освіти і науки Нікопольської міськради уклав договір на поставку 1421 комплекту шкільної форми з ТОВ "МІК" (запорізьке підприємство, що спеціалізується на виробництві спецодягу).

Форму купили за кошти місцевих бюджетів
Форму купили за кошти місцевих бюджетів

Загальна вартість 736 комплектів шкільної форми для хлопчиків і 685 шкільної форми для дівчаток склала 878 тисяч гривень.

У графі "джерело фінансування" бюлетеня про результати тендеру вказано - " кошти місцевих бюджетів".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування